banner lavreotiki

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« Φεβρουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
  • Ιστορικό Δημοτικής Παράταξης Νεα Εποχή

    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΚΑΜΑΡΙΖΑ – ΚΕΡΑΤΕΑ –ΛΑΥΡΙΟ» Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1990, με στόχους την ανάπτυξη της περιοχής, την υλοποίηση έργων υποδομής και την επίτευξη Νομοθετικών ρυθμίσεων απαραίτητων για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης και των Οικισμών, καθώς και την συσπείρωση και συμμετοχή στα κοινά πολιτών, από όλους τους επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους. Στις 25 Σεπτεμβρίου 1990, με την ιδρυτική της Διακήρυξη, η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ανακοίνωσε την συμμετοχή της…
    Διαβάστε περισσότερα...

τελευταία άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Απρ 17, 2016

                            

                                                      

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η «συγκυβέρνηση» Λουκά – Ιατρού, οργανώνει σήμερα Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, Ημερίδα Ενημέρωσης για τη «Διαχείριση των Αστικών Αποβλήτων», στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν θα παραστώ, γιατί δεν προσκλήθηκα και, κυρίως, γιατί σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, είναι αποκλειστικά για αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο πρωτοφανής αποκλεισμός των πολιτών και των φορέων, αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια και χαρακτηρίζει τα νέα ήθη και τη συμπεριφορά της σημερινής δημοτικής αρχής.

Από το 1996, αγωνιζόμαστε να μην έρθουν τα σκουπίδια της Αθήνας στην Κερατέα όλοι μαζί. Συναποφασίζουμε αιρετοί, Γραμματεία, Συντονιστική Επιτροπή, φορείς και πολίτες. Αυτό δεν πρέπει να αλλάξει για τίποτα και κανένα λόγο.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε 18 χρόνια, όλοι μαζί πληρώσαμε και πληρώνουμε το κόστος της αντίστασης, όλοι λοιπόν δικαιούνται να ενημερώνονται και να έχουν λόγο.

Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι συνεχίζω όπως έκανα πάντα σαν πολίτης ή εκπρόσωπός σας με την ίδια αγωνιστική διάθεση μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας των 128 ημερών και να σβήσει οριστικά το Οβριόκαστρο και η Κερατέα από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό.

Οι παρελκυστικές τακτικές των κυβερνήσεων και της Περιφέρειας Αττικής, κατάφεραν μέχρι σήμερα να κρατούν σε «ομηρία» την περιοχή μας παρά τις προσπάθειες που συνεχώς καταβάλαμε και τις προτάσεις μας.

Η παρακαταθήκη του αγώνα μας, αποτελεί σήμερα το βασικό μας επιχείρημα προς τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, που στάθηκε πάντα στο πλευρό μας όπως και η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο αρχηγός της, για να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά μας και να αφήσει την Κερατέα έξω από κάθε νέο Σχεδιασμό.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και ιδιαίτερα η Κερατέα, μπορεί να συμβάλει μόνο σε Προγράμματα μείωσης του όγκου των απορριμμάτων και αυτό με έναν απαράβατο όρο. Δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ και για καμία δραστηριότητα, ούτε ένα μέτρο στο Οβριόκαστρο.

Θέλω επίσης να επισημάνω στη «συγκυβέρνηση» Λουκά – Ιατρού, ότι για το Δήμο Λαυρεωτικής και την Κερατέα, αποφασίζουν μόνο οι πολίτες τους και ότι οφείλουν άμεσα να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Χ.Α.Δ.Α. Κερατέας να σφραγιστεί, όπως έγινε στο Λαύριο το 2011 από εμάς, και να προχωρήσει η ανάπλασή του.

Έχω ταυτίσει τη ζωή μου με τον αγώνα να μη γίνει σκουπιδότοπος της Αθήνας η Κερατέα και δεν θα επιτρέψω, με κάθε τρόπο και οποιοδήποτε προσωπικό κόστος, σε κανένα να ακυρώσει τους αγώνες και τις κατακτήσεις μας.

Κερατέα, 6 Νοεμβρίου 2014

Κωνσταντίνος Λεβαντής

τ. Δήμαρχος Λαυρεωτικής

DHMOTIKH ENHMEROSH 2018

2016 1

2014 1

2013 1

2012 1