banner lavreotiki

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« Απρίλιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
  • Ιστορικό Δημοτικής Παράταξης Νεα Εποχή

    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΚΑΜΑΡΙΖΑ – ΚΕΡΑΤΕΑ –ΛΑΥΡΙΟ» Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1990, με στόχους την ανάπτυξη της περιοχής, την υλοποίηση έργων υποδομής και την επίτευξη Νομοθετικών ρυθμίσεων απαραίτητων για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης και των Οικισμών, καθώς και την συσπείρωση και συμμετοχή στα κοινά πολιτών, από όλους τους επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους. Στις 25 Σεπτεμβρίου 1990, με την ιδρυτική της Διακήρυξη, η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ανακοίνωσε την συμμετοχή της…
    Διαβάστε περισσότερα...

τελευταία άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ

Ιουλ 20, 2018
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ

20/07/2018

Τα ψέματα και οι συκοφαντίες δεν μπορούν να κρύψουν την ανικανότητα

που τον χαρακτηρίζει

Με τρείς διαδοχικές ανακοινώσεις εναντίον μας, ο Δ. Λουκάς προσπαθεί να εμφανιστεί σαν θύμα της χειρότερης αντιπολίτευσης, όπως μας αποκαλεί. Για όλα φταίμε εμείς.

Οι ακατάσχετοι λίβελοι εναντίον μας, αποδεικνύουν ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Διαπιστώνει ότι ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα και προσπαθεί με συκοφαντίες, ψέματα και ασυνάρτητες ανακοινώσεις εναντίον μας, να μεταθέσει τις αποκλειστικά δικές του ευθύνες για την κατάσταση που έφερε το Δήμο, επάνω μας.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Στην πρώτη ανακοίνωση στις 17 Ιουλίου, μας κατηγορεί ότι καθυστερούμε το έργο οδοποιίας. Ξέρετε γιατί ήρθε πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο το συγκεκριμένο έργο; Για να ματαιωθεί ο διαγωνισμός που είχε ήδη προκηρυχθεί, επειδή είχε λάθη η μελέτη(!!). Πριν αρχίσουν δηλαδή οι διαδικασίες, άρχισαν πάλι οι καθυστερήσεις με ευθύνη αποκλειστικά δική του.

Ο «δήμαρχος των έργων», σε τέσσερα χρόνια δεν έχει υπογράψει ούτε μία σύμβαση για νέο έργο.

Στη δεύτερη ανακοίνωση στις 18 Ιουλίου, ξεκινά το παραλήρημα για το νερό που το θεωρεί κοινωνικό αγαθό και το συνεχίζει και στην τρίτη ανακοίνωση στις 19 Ιουλίου.

Εδώ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο με αυτά που λέει, αλλά και με αυτά που αποσιωπά. Όπως πάντα, ακολουθεί την προσφιλή του τακτική, να παραμορφώνει την πραγματικότητα για να τη φέρει στα μέτρα του.

Με τις ιδιότητες του ψεύτη και συκοφάντη που τον χαρακτηρίζουν, και έχουν γίνει πιά συνώνυμα του ονόματός του, μας κατηγορεί ότι δεν χρεώναμε αποχέτευση σε όλους, κάνοντας εξαιρέσεις ρουσφετολογικές και ότι δεν πληρώναμε την Ε.Υ.Δ.Α.Π.

Για την πρώτη κατηγορία, απαιτούμε από τον επαγγελματία συκοφάντη και τα παπαγαλάκια που έχει διορίσει στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., να παρουσιάσουν στοιχεία για όσα ισχυρίζονται στην επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν δεν το κάνουν, θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από τη λάσπη τους, με κάθε μέσο.

Σχετικά με την Ε.Υ.Δ.Α.Π., του θυμίζουμε ότι δεν αφήσαμε ούτε ευρώ οφειλή στις 31 Αυγούστου 2014. Τι έκανε αυτός; Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με τα Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου είχε δημιουργήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές 697.065 ευρώ(!!).

Συνεχίζοντας, μας κατηγορεί σαν αποκλειστικά υπεύθυνους και για τις αυξήσεις στο νερό και την αποχέτευση. Όπως καταγράφεται και στα απομαγνητοφωνημένα Πρακτικά, εμείς είχαμε προτείνει και είχε ψηφίσει η πλειοψηφία «να διαμορφωθεί νέο ενιαίο τιμολόγιο με βάση τις χαμηλότερες τιμές στο Λαύριο και την Κερατέα και το θέμα να επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο». Ο Λουκάς και η παρέα του παραποίησαν και διαστρέβλωσαν τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και επέβαλαν αυξήσεις μέχρι 350% και φταίμε εμείς(!!).

Προσπαθεί να διαψεύσει ότι υπάρχουν αυξήσεις και στα οικιακά τιμολόγια, και αμέσως αυτοδιαψεύδεται με τον πίνακα που δημοσιεύει και δείχνει ότι η πλειοψηφία των κατοικιών επιβαρύνεται με αυξήσεις και για το νερό, αφού η χρέωση των 20 κυβικών το μήνα αυξάνεται κατά 24,4% και των 30 κυβικών κατά 10,07%(!!).

Και βέβαια δεν λέει κουβέντα για τις αυξήσεις από 48 – 345% στην αποχέτευση που αφορούν όλες τις κατηγορίες καταναλωτών και τις αυξήσεις από 100 – 180% στο νερό για καταστήματα, κτηνοτροφικές μονάδες, βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

Για όσα γράφει για τα οικονομικά της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., τον παραπέμπουμε στις εκθέσεις ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών σχετικά με το ποιός παρουσίαζε πριν το 2011 και παρουσιάζει πάλι μετά το 2015 πλασματικά κέρδη, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας για τα δημοσιευμένα, μέχρι σήμερα, οικονομικά αποτελέσματα και επίσης στη Δημοτική Ενημέρωση http://www.neaepochi.gr/images/2018/DHMOTIKH%20ENHMEROSH%202018_WEB.pdf

και στην προηγούμενη ανακοίνωση της παράταξής μας http://www.neaepochi.gr/ανακοινωσεισ/item/231-παρανομεσ-αυξησεισ-μεχρι-350-στουσ-νεουσ-λογαριασμουσ-τησ-δευατηλ.html .

Η ανυπαρξία έργου, η ανικανότητα να διαχειριστούν τις υποθέσεις του Δήμου, ο αυταρχικός τρόπος διοίκησης, οι σπατάλες, η αλαζονεία , η οικογενειοκρατία και το βόλεμα των δικών τους ανθρώπων αυξάνουν συνεχώς τη δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντί τους. Όλα αυτά, μαζί με την απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την οικονομική ασφυξία που προκάλεσε στο Δήμο η «συνετή» τους πολιτική συνδυαζόμενα με την ανικανότητα που τους διακρίνει, τους έχει προκαλέσει κατάσταση πανικού με απρόβλεπτες συνέπειες για το Δήμο μας.

Όσο πλησιάζουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, περιμένουμε όλο και χειρότερη συμπεριφορά από τον Λουκά και την παρέα του. Λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες και εκβιασμούς. Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Δεν είμαστε ίδιοι.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Εποχή»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

 

DHMOTIKH ENHMEROSH 2018

2016 1

2014 1

2013 1

2012 1